Angelique - Aanbieder

Lid sinds: 1 november 2020

Plaats:
Regentessekwartier ('s-Gravenhage)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hallo, mijn naam is Angelique. De reden waarom ik me heb opgegeven is omdat ik graag iets voor een ander wil betekenen en door dat te doen voel ik me zelf ook fijner. Ik houd van wandelen, liefst met een hond, koken, dus kom graag een maaltje brengen, vandaar dat ik deze hulpvragen graag in zou willen vullen. Ook met mensen die zelf niet makkelijk naar buiten gaan, bijvoorbeeld omdat ze in een rolstoel zitten, daar zou ik graag een wandelingetje mee maken. Alleen heb ik zelf wat lichamelijke beperkingen die ervoor zorgen dat ik niet mag tillen. Verder alles wat met natuur en dieren te maken heeft, vind ik prachtig.
Mijn ervaring:
Tot nu toe heb ik enige ervaring mbt vrijwilligerswerk, en als je het sec bekijkt doen we allemaal elke dag wel iets vrijwillig toch. Ik wel iig. Graag kook ik af en toe voor mn buurtjes of doe kleine boodschappen voor ze, als ze zelf niet kunnen. En de hond van de buren is ook altijd welkom bij me. Eigenlijk deed ik dus al dat soort dingen, maar heb nog wat tijd over.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Angelique heeft eerder via deze website geholpen
 • Angelique heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Chantal

  Bedankje van: Chantal

  Ontvangen op: 13-11-2020
  Hi Angelique, Super lief! Wij zijn ook heel blij met jou, zo fijn dat je voor mevrouw kookt!
 • Profielfoto van Margreet

  Bedankje van: Margreet

  Ontvangen op: 11-11-2020
  Hoi Angelique, Mijn moeder is superblij met jou. Ze zei me dat ze de hele middag zo gezellig met je gepraat heeft en lekker gelachen. Heel veel dank hiervoor. En fijn dat je vaker wil komen. groet, Yvonne (dochter)
Angelique
100% profielsterkte