Huug - Aanbieder

Lid sinds: 31 oktober 2020

Plaats:
Hillegersberg-Schiebroek (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hallo ik ben Huug (24 jaar), sinds de zomer van 2020 woon ik in hilligersberg zuid met drie vrienden. Ik ben bezig met mijn master aan de Technische Universiteit Delft en heb daarnaast aardig wat tijd om andere dingen te doen, vooral in de avonden. Ik ben de laatste jaren koken steeds leuker gaan vinden. Nu ben ik ervan overtuigd dat vegetarisch eten beter voor gezondheid, natuur en je portemonnee is. Als ik iemand die het moeilijk heeft zou kunnen ontlasten door voor hen te koken zou ik dat heel graag doen! Daarnaast zou ik ook willen bijspringen in andere kleine klusjes bij mij in de buurt (hilligersberg, schiebroek, Kralingen, Noord, als het maar een beetje te fietsen is :) ).
Ik ben in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.
Mijn ervaring:
Ik ben in mijn studententijd erg actief geweest op het gebied van vrijwilligerswerk in het algemeen. Daarnaast heb ik lichte ervaring met vluchtelingenhulp, ik ben in twee verschillende Griekse vluchtelingenkampen geweest (Moria en Kara Tepe op Lesbos en op het vasteland bij Malakasa).

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Huug heeft eerder via deze website geholpen
 • Huug heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Chantal

  Bedankje van: Chantal

  Ontvangen op: 04-05-2021
  Dankjewel Huug! Wat leuk dat je je gaat inschrijven bij ons!
 • Profielfoto van Abdullah

  Bedankje van: Abdullah

  Ontvangen op: 20-11-2020
  Het zou heel prettig zijn om een ​​gesprek te hebben met deze vriendelijke en behulpzame jongeman. Maar aangezien ik al eerder een taalmaatje had gevonden, wilde ik hem niet bezig houden.
Huug
100% profielsterkte