Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG - Vrager

Lid sinds: 25 september 2020

Plaats:
Oosterhout-Centrum (Oosterhout NB)
Even voorstellen:
Zorgboerderij Levensvreugde, daar wil je werken!

Zorgboerderij Levensvreugde, aan de doorgaande weg tussen Oosterhout en Made, biedt dagbesteding aan ouderen en volwassenen met een beperking. De Zorgboerderij is een melkveebedrijf met 70 melkkoeien en er scharrelen nog veel meer dieren rond. Verder is er een moestuin, kruidentuin, boomgaard en nog veel meer dat zorgt voor werk aan de winkel.
De sfeer in de Zorgboerderij is heel gemoedelijk. Er wordt koffiegedronken, gepraat, gekookt en ieder kan de dag besteden op een leuke manier.

Ook voor jou, als vrijwilliger is er altijd een taak te vinden die je leuk vindt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je graag met onze gasten omgaat. Op die manier maak je je eigen dag ook een stukje leuker.
Gezellig koffiedrinken, een praatje maken met onze gasten en hier en daar een hand- en spandienst verrichten. Of samen met onze gasten de tuin onderhouden, planten of plukken van alles wat er groeit en bloeit.

Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om de vrije tijd die je hebt anders te besteden, maar als je zoekt naar een zinvolle bezigheid, waarvan jezelf ook veel plezier hebt? Neem dan contact op met Connie van der Schriek. Zij is eigenaar van de Boerderij en gaat graag met je in gesprek om te kijken wat er bij je past. Jong of oud? Het maakt niets uit. Als je graag met onze gasten omgaat, maar ook als je ervaring op wil doen voor een latere carrière in de zorg, valt er bij ons veel te leren.
Zit jij binnenkort ook bij ons aan tafel?

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
  • Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG is eerder via deze website geholpen

Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG
75% profielsterkte