csrf
RKCvoorelkaar logo
RKCvoorelkaar

Wandelen

Ik ben opzoek voor een mevrouw(op leeftijd) die een rolstoel heeft en niemand om met haar in een rolstoel even buiten een wandeling kan maken. Ik ben zelf niet in staat omdat te doen vanwegen spierziekte. Ik zou het leuk vinden om via deze weg haar toch te kunnen helpen. Zelf heeft ze geen mogelijkheid om van deze dienst gebruik te maken, a-techische kennis van digitale middelen.

Lees meer

structureel

Geertruidenberg

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Ik ben opzoek voor een mevrouw(op leeftijd) die een rolstoel heeft en niemand om met haar in een rolstoel even buiten een wandeling kan maken. Ik ben zelf niet in staat omdat te doen vanwegen spierziekte. Ik zou het leuk vinden om via deze weg haar toch te kunnen helpen. Zelf heeft ze geen mogelijkheid om van deze dienst gebruik te maken, a-techische kennis van digitale middelen.

Praktische informatie

Wekelijks 0 tot 1 uur

maandag

Locatie

Geertruidenberg

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Terreinmedewerker VV Oosterhout

v.v. Oosterhout

VV Oosterhout is op zoek naar een terreinmedewerker voor voornamelijk de zaterdagen, maar andere dagen zijn ook mogelijk. Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor voetbal, maar is zeker niet noodzakelijk. Voornaamste eis is een sociaal iemand en een teamspeler. Basistaken zijn onder andere: - De vraagbaak en het aanspreekpunt voor alle vragen op het voetbalterrein. - Het uitreiken van ballen en overige voetbal gerelateerde zaken. - Klaarzetten en uitreiken van drinken voor de teams, hun begeleiding en scheidsrechters. - Schoonmaken van de kleedlokalen na gebruik.

Structureel
Geertruidenberg, Oosterhout

Maak het verschil: word Buddy bij Surplus!

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Wil jij jouw tijd en energie investeren in het ondersteunen van anderen? Heb je altijd al willen weten hoe het is om een positieve impact te hebben op iemands dag? WAT WORDT ER GEVRAAGD? Als buddy bij Surplus vragen we jou om praktische handvatten en structuur te geven, emotionele ondersteuning te bieden en een luisterend oor te zijn. We zoeken sociaal, integer en ondernemend talent met een positieve insteek. Kun jij goed relativeren en ben je 21 jaar of ouder? We hebben jou nodig voor 1 tot 2 jaar, één dagdeel per week beschikbaar. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ben jij onze tuinheld?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Voor sommige mensen is het niet meer vanzelfsprekend om zelf de tuin bij te houden en is een extra hand met groene vingers meer dan welkom. Wil jij je passie voor tuinieren inzetten om anderen te helpen? WAT VRAGEN WE? Ben jij sociaal vaardig, geduldig en heb je een groot inlevingsvermogen? Heb je affiniteit met bezig zijn? Dan zoeken wij jou! WAT LEVERT HET MIJ OP? Stel je voor: met jouw hulp krijgen tuinen weer kleur en leven. Je brengt niet alleen vreugde bij anderen, maar ook bij jezelf. Ontdek de voldoening van het verbeteren van iemands leefomgeving en het opfleuren van hun dag. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een tuinvrijwilliger en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Waalwijk

Bevlogen vrijwilliger voor geheugenpaviljoen

Fietsmaatjes Waalwijk

Vrijwilliger gezocht die wil helpen bij de activiteiten van het geheugenpaviljoen. Het is voor mensen met dementie en/of geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Sociaal contact staat centraal tijdens de bijeenkomsten. Het Geheugen Paviljoen Waspik is gevestigd in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Er wordt koffie gedronken, gepraat, spelletjes gedaan en er worden bewegingsactiviteiten aangeboden. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Jan Beerens, coördinator op telnr. 06-14432816

Structureel
Geertruidenberg

Ben je sociaal? Spreek je Hindi of Surinaams?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Ben je graag sociaal bezig? Houd je wel van een uitdaging? Ga dan met Anika op pad! WAT WORDT ER GEVRAAGD? Anika, een bruisende 74-jarige, voelt zich vaak eenzaam en hoopt op gezelschap. Ze deelt graag haar Hindoestaanse cultuur met jou. Anika spreekt beperkt Nederlands, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Ben jij degene die haar wereld kan verrijken, of je nu Hindi of Surinaams spreekt, of gewoon creatief genoeg bent om met handen en voeten en vertaalapps te communiceren? Anika kijkt uit naar ritjes op haar scootmobiel, en jij kunt haar helpen om nieuwe plekken te ontdekken en samen mooie momenten te delen! Zie jij jezelf al door de buurt rijden, genietend van haar verhalen en de kleurrijke cultuur die ze met je deelt? *Anika heeft de voorkeur voor een vrouwelijke vrijwilliger. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Oosterhout

St Voedseltuin moestuin diverse functies

Stichting Voedseltuin Oosterhout

WELKOM wij zoeken mensen die mee willen doen met dit prachtige project! Diverse functies zijn mogelijk, bijvoorbeeld gastvrouw/-heer; of in een kleine groep samenwerken en enkele teeltbedden verzorgen; of klussen en/of technische vaardigheden ten behoeve van de tuin; iemand die een (kleine) tractor kan besturen om ons team te versterken... Stichting Voedseltuin, een moestuin van 1 hectare land waarop groente en fruit geteeld wordt voor de Voedselbank door en mét vrijwilligers. In de Oranjepolder aan de Domeinweg tegenover nr 9 Alles geheel gerund door vrijwilligers. Zie onze website! Diverse functies ook vanuit home office! Of lekker buiten in de polder ;-)

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen