csrf
RKCvoorelkaar logo
RKCvoorelkaar

Maak het verschil: word Buddy bij Surplus!

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Wil jij jouw tijd en energie investeren in het ondersteunen van anderen? Heb je altijd al willen weten hoe het is om een positieve impact te hebben op iemands dag? WAT WORDT ER GEVRAAGD? Als buddy bij Surplus vragen we jou om praktische handvatten en structuur te geven, emotionele ondersteuning te bieden en een luisterend oor te zijn. We zoeken sociaal, integer en ondernemend talent met een positieve insteek. Kun jij goed relativeren en ben je 21 jaar of ouder? We hebben jou nodig voor 1 tot 2 jaar, één dagdeel per week beschikbaar. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Lees meer

structureel

Geertruidenberg, Oosterhout

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Wil jij jouw tijd en energie investeren in het ondersteunen van anderen? Heb je altijd al willen weten hoe het is om een positieve impact te hebben op iemands dag?

WAT WORDT ER GEVRAAGD?
Als buddy bij Surplus vragen we jou om praktische handvatten en structuur te geven, emotionele ondersteuning te bieden en een luisterend oor te zijn. We zoeken sociaal, integer en ondernemend talent met een positieve insteek. Kun jij goed relativeren en ben je 21 jaar of ouder? We hebben jou nodig voor 1 tot 2 jaar, één dagdeel per week beschikbaar.

WAAROM BIJ SURPLUS?
Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt.

HOE DOE JE DAT?
We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek.
Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Geertruidenberg, Oosterhout

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Geertruidenberg

Ga jij met Robert fietsen?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij iemand die het zo leuk vinden om te fietsen? Vind jij het lekker om een kopje koffie te drinken? Vind je het belangrijk om anderen te helpen? Gaan dan samen met Robert fietsen! WAT WORDT ER GEVRAAGD? Ontmoet Robert, een 76-jarige eenzame man vol energie die gezelschap zoekt. Hij zou erg graag met jou fietsen op zijn elektrische fiets. Maar het gaat niet alleen om fietsen. Hij wil ook samen naar sportactiviteiten binnen de gemeente Geertruidenberg. En jij kunt hem daarbij helpen! Zie jij jezelf fietsen, een glimlach op je gezicht terwijl een kop koffie drinkt? Jij maakt je eigen dagen rijker door een gewaardeerde buddy te zijn. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ga jij met Eveline wandelen?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om een verschil te maken tijdens een ontspannen wandeling? Wil jij deel uitmaken van een betekenisvolle ervaring als vrijwillige buddy? Ga dan samen met Eveline op pad en help haar verder op weg! WAT WORDT ER GEVRAAGD? Eveline is 80 jaar oud en heeft een evenwichtsstoornis. Ze wil graag gezelschap tijdens een stukje wandelen om te werken aan haar loopvaardigheid en zelfvertrouwen. Eveline heeft gewoond in het drielandenpunt en wil haar Nederlands en Engels verbeteren. Bovendien kan Eveline jou helpen met Duits en Frans. Het is een mooie gelegenheid om samen te leren en plezier te hebben! *Eveline geeft de voorkeur aan een vrouwelijke vrijwilliger. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ben jij onze tuinheld?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Voor sommige mensen is het niet meer vanzelfsprekend om zelf de tuin bij te houden en is een extra hand met groene vingers meer dan welkom. Wil jij je passie voor tuinieren inzetten om anderen te helpen? WAT VRAGEN WE? Ben jij sociaal vaardig, geduldig en heb je een groot inlevingsvermogen? Heb je affiniteit met bezig zijn? Dan zoeken wij jou! WAT LEVERT HET MIJ OP? Stel je voor: met jouw hulp krijgen tuinen weer kleur en leven. Je brengt niet alleen vreugde bij anderen, maar ook bij jezelf. Ontdek de voldoening van het verbeteren van iemands leefomgeving en het opfleuren van hun dag. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een tuinvrijwilliger en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Oosterhout

Maak je tijd waardevol; word buddy voor Joost

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij zo iemand die anderen graag aan het lachen maakt? Joost heeft een rijk leven gehad vol mooie momenten en betekenisvolle ervaringen. Hij genoot van zijn hobby's, werk en wil dat blijven doen. Alleen merkt hij dat zijn lichaam niet altijd meer meewerkt. Hij wil graag het beste uit het leven halen. Een goede dosis humor vindt hij belangrijk, hij bezit zelf ook een portie ;) Kun jij hem helpen? Word zijn buddy en heb leuke momenten samen. "Vertel, hoe doe ik dat?" Om meer informatie te krijgen over het worden van een buddy, neem dan contact op met Surplus Buddyhulp. Je zit nergens aan vast, kunt vrijblijvend kennismaken. Tot ziens!

Structureel
Oosterhout

Met Joeri op pad tijdens je pensioen!

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Samen genieten van leuke activiteiten, dat klinkt goed, toch? Joeri zou erg blij zijn met jouw gezelschap. Joeri is een man met humor, die weet wat hij wil. Hij weet alleen niet goed waar hij moet beginnen met zoeken. Wil jij hem helpen leuke activiteiten in de buurt te vinden en samen uit te proberen? "Vertel, hoe doe ik dat?" Om meer informatie te krijgen over het worden van een buddy, neem dan contact op met Surplus Buddyhulp. Je kunt dan vrijblijvend kennis maken. Tot snel!

Structureel
Geertruidenberg

GA JIJ MET LOTTE WANDELEN?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij iemand die het leuk vind om te wandelen? Vind jij het leuk om spelletjes te doen? Dan is Lotte naar jou op zoek! WORD EEN BUDDY VOOR LOTTE Lotte, 95 jarige vrouw, zoekt een buddy om wekelijks mee op pad te gaan. Ze wil graag wat verder wandelen, zo'n 1 tot 1,5 uur, om haar oude wandeltempo te herontdekken. Het liefst zou ze een ouder maatje vinden, iemand die begrijpt hoe het voelt als je op latere leeftijd je netwerk ziet wegvallen. Lotte deelt graag haar verhalen tijdens de wandelingen en houdt van spelletjes. *Lotte wil graag een vrouwelijke vrijwilliger WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ga jij mee op de duo-fiets?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Heb jij een warm hart en wat vrije tijd over? Word dan onze held van de straat en help een 80-jarige heer met dementie. Je taak? Een ontspannen fietstocht maken met een duofiets. Als je daarnaast ook nog even met hem kunt oefenen met de rollator, is dat helemaal meegenomen. De fysiotherapeut zal je hierbij ondersteunen en alle ins en outs bijbrengen. Maak een verschil in het leven van deze meneer en geniet van een betekenisvolle ervaring! Ben jij klaar om deze meneer te helpen? Reageer dan op dit bericht.

Structureel

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Jongeren Inspireren

Roger That Inspiratielab Oosterhout

Het Roger That Inspiratielab is een burgerinitiatief en vergroot de veerkracht van jongeren, van 11 tot 25 jaar in Oosterhout. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar activiteiten van, vóór en dóór jongeren worden georganiseerd. Een eigentijds lab waar jongeren hun talenten ontdekken, creatief zijn en leren van elkaar en van ondernemers. Een vertrouwde plek waar jongeren antwoorden op ‘levens’-vragen vinden en hun zelfredzaamheid in onze uitdagende maatschappij versterken. Kijk voor een indruk voor de sfeer en meer info op de website inspiratie-lab in NL Jongeren weten hun weg naar het Inspiratielab goed te vinden en wij zijn daarom op zoek naar diverse vrijwilligers waarmee we het initiatief verder kunnen uitbouwen. Ben jij iemand die activiteiten wil opzetten of begeleiden samen met ervaringsdeskundige jongeren en vrijwilligers met veel Levenservaring? Kom dan eens sfeer proeven in het Inspiratielab.

Project
Jongeren
Oosterhout

St Voedseltuin moestuin diverse functies

Stichting Voedseltuin Oosterhout

WELKOM wij zoeken mensen die mee willen doen met dit prachtige project! Diverse functies zijn mogelijk, bijvoorbeeld gastvrouw/-heer; of in een kleine groep samenwerken en enkele teeltbedden verzorgen; of klussen en/of technische vaardigheden ten behoeve van de tuin; iemand die een (kleine) tractor kan besturen om ons team te versterken... Stichting Voedseltuin, een moestuin van 1 hectare land waarop groente en fruit geteeld wordt voor de Voedselbank door en mét vrijwilligers. In de Oranjepolder aan de Domeinweg tegenover nr 9 Alles geheel gerund door vrijwilligers. Zie onze website! Diverse functies ook vanuit home office! Of lekker buiten in de polder ;-)

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Oosterhout

Spreekuurhouder Geld & Recht, iets voor jou?

Surplus Welzijn

Weet jij de weg te vinden in de administratieve rompslomp van wetjes en regeltjes? Vind je het leuk anderen hierover te adviseren? Dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke vrijwilligersvacature! Ons team van Geld & Recht is toe aan uitbreiding. De vrijwillige medewerkers van Geld & Recht houden spreekuur in de Activiteitencentra in Oosterhout (De Bunthoef, Dommelbergen en De Slotjes). Tijdens het spreekuur ontmoet je als spreekuurhouder Oosterhouters die het moeilijk vinden hun weg te vinden in het doolhof van wet -en regelgeving. Je goed kunt luisteren naar de vraag of het probleem achter de vraag. Je hebt geen vooroordeel en blijft geduldig, ook als het gesprek niet zo vlot, bijvoorbeeld omdat er een taalprobleem is. Je maakt deel uit van een leuk team, dus je staat er nooit alleen voor. Wil je je aanmelden of wil je eerst nog meer informatie? neem dan contact met ons op!

Structureel
Breda, Oosterhout

Keukenprins/prinses gezocht

K'nijn en Ko

Voor onze konijnenopvang zoeken we iemand die ons wil helpen met het snijden van groenten/kruiden en het schoonhouden van de gezamenlijke ruimtes van de opvang zoals de keuken/kantine. Gezellig tussen de konijntjes en natuurlijk met een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers erbij! Dagen en tijden doen we samen in overleg. Andere werkzaamheden binnen de opvang zijn ook zeker mogelijk. Reageer onder deze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Structureel
Jongeren