csrf
RKCvoorelkaar logo
RKCvoorelkaar

Vrijwilliger Klusteam

Stichting Kinderboerderij Dongemond biedt opvang voor dieren en onderhoudt alle planten op het terrein. Doel van de organisatie is het ontvangen van kinderen en volwassenen en deze kennis laten maken met dier en groen. De klus werkzaamheden betreffen onderhoud aan hokken, hekken, stallen of andere zaken die te maken met hebben met dieren verblijven. Het klussen word aangestuurd door de coördinator. Je werkt in een team met andere klussers, waarbij sommige klussen een bepaalde specialisatie hebben. De werkzaamheden zijn heel divers. Te denken valt aan: timmeren, elektra, metselwerk, straatwerk, ijzerwerk of dakbedekking. Ben je ouder dan 15 jaar, enthousiast en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Reageer dan nu op deze leuke vrijwilligersvacature.

Lees meer

structureel

Geertruidenberg

Maatje, buddy & gezelschap
Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Stichting Kinderboerderij Dongemond biedt opvang voor dieren en onderhoudt alle planten op het terrein. Doel van de organisatie is het ontvangen van kinderen en volwassenen en deze kennis laten maken met dier en groen.

De klus werkzaamheden betreffen onderhoud aan hokken, hekken, stallen of andere zaken die te maken met hebben met dieren verblijven. Het klussen word aangestuurd door de coördinator. Je werkt in een team met andere klussers, waarbij sommige klussen een bepaalde specialisatie hebben. De werkzaamheden zijn heel divers. Te denken valt aan: timmeren, elektra, metselwerk, straatwerk, ijzerwerk of dakbedekking.

Ben je ouder dan 15 jaar, enthousiast en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken?

Reageer dan nu op deze leuke vrijwilligersvacature.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 32 uur

Locatie

Geertruidenberg

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Kinderboerderij Kromme akker

Geertruidenberg

Dierenverzorging Kinderboerderij

Kinderboerderij Kromme akker

Stichting kinderboerderij Dongemond biedt opvang voor dieren en onderhoudt alle planten op het terrein. Doel van de organisatie is het ontvangen van kinderen en volwassenen en deze kennis te laten maken met dier en groen. Als dierenverzorger zorg je samen met andere vrijwilligers ervoor dat alle dieren hun dagelijkse hoeveelheid voedsel krijgen en dat hun verblijf word schoongemaakt. Daarnaast zijn er soms kleine klusjes te doen. Ben je ouder dan 15 jaar, enthousiast en representatief en vind je het leuk om met kinderen en dieren te werken? Reageer dan nu op deze leuke vrijwilligers vacature.

Structureel
Jongeren
Geertruidenberg

Vrijwilliger Kantine/Horeca

Kinderboerderij Kromme akker

Kinderboerderij De Kromme Akker doet de opvang voor, en het onderhouden van, dieren en planten. Er zijn verschillende diersoorten aanwezig. Daarnaast is er een weelderige ontdektuin. De organisatie ontvangt bezoekers jong en oud om kennis te laten maken met dier en groen. Regelmatig worden diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen. De kantine vrijwilliger voorziet de klanten van eten en drinken op onze binnenruimte of terras. De werkzaamheden bestaan uit her verkopen van producten aan klanten, aanvullen van producten en schoonmaakwerkzaamheden. Tevens ben je aanspreekpunt van de kinderboerderij. Ben je ouder dan 15 jaar, enthousiast en steek je graag de handen uit de mouwen? Reageer dan nu op deze leuke vrijwilligersvacature.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Terreinmedewerker VV Oosterhout

v.v. Oosterhout

VV Oosterhout is op zoek naar een terreinmedewerker voor voornamelijk de zaterdagen, maar andere dagen zijn ook mogelijk. Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor voetbal, maar is zeker niet noodzakelijk. Voornaamste eis is een sociaal iemand en een teamspeler. Basistaken zijn onder andere: - De vraagbaak en het aanspreekpunt voor alle vragen op het voetbalterrein. - Het uitreiken van ballen en overige voetbal gerelateerde zaken. - Klaarzetten en uitreiken van drinken voor de teams, hun begeleiding en scheidsrechters. - Schoonmaken van de kleedlokalen na gebruik.

Structureel
Geertruidenberg, Oosterhout

Maak het verschil: word Buddy bij Surplus!

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Wil jij jouw tijd en energie investeren in het ondersteunen van anderen? Heb je altijd al willen weten hoe het is om een positieve impact te hebben op iemands dag? WAT WORDT ER GEVRAAGD? Als buddy bij Surplus vragen we jou om praktische handvatten en structuur te geven, emotionele ondersteuning te bieden en een luisterend oor te zijn. We zoeken sociaal, integer en ondernemend talent met een positieve insteek. Kun jij goed relativeren en ben je 21 jaar of ouder? We hebben jou nodig voor 1 tot 2 jaar, één dagdeel per week beschikbaar. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ben jij onze tuinheld?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Voor sommige mensen is het niet meer vanzelfsprekend om zelf de tuin bij te houden en is een extra hand met groene vingers meer dan welkom. Wil jij je passie voor tuinieren inzetten om anderen te helpen? WAT VRAGEN WE? Ben jij sociaal vaardig, geduldig en heb je een groot inlevingsvermogen? Heb je affiniteit met bezig zijn? Dan zoeken wij jou! WAT LEVERT HET MIJ OP? Stel je voor: met jouw hulp krijgen tuinen weer kleur en leven. Je brengt niet alleen vreugde bij anderen, maar ook bij jezelf. Ontdek de voldoening van het verbeteren van iemands leefomgeving en het opfleuren van hun dag. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een tuinvrijwilliger en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ben je sociaal? Spreek je Hindi of Surinaams?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Ben je graag sociaal bezig? Houd je wel van een uitdaging? Ga dan met Anika op pad! WAT WORDT ER GEVRAAGD? Anika, een bruisende 74-jarige, voelt zich vaak eenzaam en hoopt op gezelschap. Ze deelt graag haar Hindoestaanse cultuur met jou. Anika spreekt beperkt Nederlands, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Ben jij degene die haar wereld kan verrijken, of je nu Hindi of Surinaams spreekt, of gewoon creatief genoeg bent om met handen en voeten en vertaalapps te communiceren? Anika kijkt uit naar ritjes op haar scootmobiel, en jij kunt haar helpen om nieuwe plekken te ontdekken en samen mooie momenten te delen! Zie jij jezelf al door de buurt rijden, genietend van haar verhalen en de kleurrijke cultuur die ze met je deelt? *Anika heeft de voorkeur voor een vrouwelijke vrijwilliger. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Oosterhout

St Voedseltuin moestuin diverse functies

Stichting Voedseltuin Oosterhout

WELKOM wij zoeken mensen die mee willen doen met dit prachtige project! Diverse functies zijn mogelijk, bijvoorbeeld gastvrouw/-heer; of in een kleine groep samenwerken en enkele teeltbedden verzorgen; of klussen en/of technische vaardigheden ten behoeve van de tuin; iemand die een (kleine) tractor kan besturen om ons team te versterken... Stichting Voedseltuin, een moestuin van 1 hectare land waarop groente en fruit geteeld wordt voor de Voedselbank door en mét vrijwilligers. In de Oranjepolder aan de Domeinweg tegenover nr 9 Alles geheel gerund door vrijwilligers. Zie onze website! Diverse functies ook vanuit home office! Of lekker buiten in de polder ;-)

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Oosterhout, Breda

Redactie Kanjer ORTS gezocht

ORTS

De redactie van de ORTS is de spil van de lokale omroep van Oosterhout. Als redactie medewerker / voorbereider / samensteller / tekstschrijver denk je mee over de inhoud van berichten en programma's. Samen met je collega's maak je pers- en tekstberichten voor de socials van de ORTS, zoals Insta, Facebook en Linkedin, voor de radio, voor TekstTV en de ORTS website. Uiteraard zorgt de ORTS voor een inwerkperiode. Ben je nieuwsgierig, goed op de hoogte en vind je het leuk om samen met anderen de lokale omroep bij de mensen thuis te brengen dan ben je van harte welkom. Direct aanmelden kan via deze website. De tijd die je kwijt bent per week is vastgesteld op minimaal 2 uur, meer mag natuurlijk ook, graag zelfs. We zijn met name opzoek naar een redacteur voor het TV programma De Kletspet, elke week doen we interviews over actuele onderwerpen op straat. Als redacteur bedenk je het onderwerp en de vragen. Met vriendelijke groet, namens de ORTS Carlo

Structureel
Oosterhout

Medewerker Kantine

v.v. Oosterhout

Taakomschrijving: - je verkoopt drank en etenswaren - je draait bar/keukendienst Eisen: - je bent gezellig en sociaal Wat heeft de organisatie te bieden: - veel leuke en gezellige sociale contacten - veel dankbaarheid - je wordt ingewerkt Wat maakt het werk de moeite waard: - je bent nuttig en gezellig bezig - je staat altijd met z'n tweeën Werktijden: - in overleg voor alle dagen mensen nodig - in het weekend: overdag tussen 09:00 en 18:00 uur (diensten van 3 uur) - doordeweeks van 18:00 tot 22:00 uur Aannameprocedure: - gesprek met Lia en ingewerkt worden

Structureel
Geertruidenberg

Heb jij een plekje voor deze vrolijke peuter?

Buurtgezinnen.nl

Buurtgezinnen Geertruidenberg zoekt een steungezin waar een bijna 2-jarige jongen mag komen spelen. Dat kan een gezin met kinderen zijn, of een ouder stel. Het belangrijkst is dat jullie het leuk vinden en tijd hebben om deze knul bij jullie thuis te begeleiden in zijn ontdekkingstochten. Deze jongen woont met zijn papa en mama in Geertruidenberg. Hij heeft ook een heel lief baby zusje (geboren in april 2023). De ouders hebben veel meegemaakt en proberen nu als gezin een fijne toekomst op te bouwen. Ze willen graag wat meer contacten aangaan om eens te kunnen sparren over gewone dingen. Maar vooral willen ze hun kinderen een fijne jeugd bezorgen. Ze gunnen hun zoon (wellicht in de toekomst ook hun dochter) een fijn plekje waar hij af en toe welkom is. Het is een vrolijk jongetje dat graag speelt en mee naar buiten gaat. Hij begint een beetje te praten en houdt van samen boekjes kijken. Heb jij 1 keer in de week tijd om een paar uurtjes met deze knul door te brengen? En mogen zijn ouders jou af en toe eens om raad vragen? Laat het me dan snel weten.

Structureel