csrf
RKCvoorelkaar logo
RKCvoorelkaar

Begeleider inloop 'Spel & Boek'

Op woensdagmiddag staan de kinderen al voor de deur te dringen. ‘Jippie, we mogen weer…!’ Elke woensdagmiddag komen zij met hun ouders/verzorgers spelen, lezen en knutselen bij ‘Spel & Boek’ in de bibliotheek. Wekelijks (tweewekelijks is in overleg mogelijk) begeleid je tussen 14.00 en 16.00 kinderen (tussen 0 en 7 jaar) en hun ouders/verzorgers bij het samen spelen. Wij organiseren Spel & Boek bij de bibliotheken in de gemeente Heusden en alle kinderen mogen bij ons binnenlopen. Ons aanbod richt zich wel extra op ondersteuning aan ouders/verzorgers en kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal. Door het samenspelen met de kinderen, leren ouders/verzorgers de ontwikkeling van hun kind extra te stimuleren. Daarnaast bieden we (groot)ouders/verzorgers en kinderen graag een ontmoetingsplek. In een team met 1 of 2 andere vrijwilligers zorg jij ervoor dat er voldoende spelmateriaal klaarligt, er een knutselactiviteit voorbereid is en er een voorleesboek klaarligt. Daarnaast voel je je vrij om met ouders/verzorgers en kinderen in gesprek te gaan, ook als zij nog moeite hebben met het Nederlands en heb je er plezier in om het kind (en de ouder/verzorger) te begeleiden tijdens het spel. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door 2 coördinatoren, volg je een voorbereidende training en heb je regelmatig contact met de andere vrijwilligers via intervisies, informele bijeenkomsten én tijdens de Spel & Boek bijeenkomsten, natuurlijk. Op dit moment zijn er 2 Spel & Boek locaties actief (in Drunen en Oudheusden). Wij zouden graag een derde openen in Vlijmen. Je wordt als vanzelfsprekend eerst uitgebreid ingewerkt binnen de al bestaande locaties. Ben je al enthousiast? Voor vragen, informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen.

Lees meer

structureel

Heusden

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Op woensdagmiddag staan de kinderen al voor de deur te dringen. ‘Jippie, we mogen weer…!’ Elke woensdagmiddag komen zij met hun ouders/verzorgers spelen, lezen en knutselen bij ‘Spel & Boek’ in de bibliotheek.

Wekelijks (tweewekelijks is in overleg mogelijk) begeleid je tussen 14.00 en 16.00 kinderen (tussen 0 en 7 jaar) en hun ouders/verzorgers bij het samen spelen. Wij organiseren Spel & Boek bij de bibliotheken in de gemeente Heusden en alle kinderen mogen bij ons binnenlopen. Ons aanbod richt zich wel extra op ondersteuning aan ouders/verzorgers en kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal. Door het samenspelen met de kinderen, leren ouders/verzorgers de ontwikkeling van hun kind extra te stimuleren. Daarnaast bieden we (groot)ouders/verzorgers en kinderen graag een ontmoetingsplek.

In een team met 1 of 2 andere vrijwilligers zorg jij ervoor dat er voldoende spelmateriaal klaarligt, er een knutselactiviteit voorbereid is en er een voorleesboek klaarligt. Daarnaast voel je je vrij om met ouders/verzorgers en kinderen in gesprek te gaan, ook als zij nog moeite hebben met het Nederlands en heb je er plezier in om het kind (en de ouder/verzorger) te begeleiden tijdens het spel.

Natuurlijk word je hierbij ondersteund door 2 coördinatoren, volg je een voorbereidende training en heb je regelmatig contact met de andere vrijwilligers via intervisies, informele bijeenkomsten én tijdens de Spel & Boek bijeenkomsten, natuurlijk.

Op dit moment zijn er 2 Spel & Boek locaties actief (in Drunen en Oudheusden). Wij zouden graag een derde openen in Vlijmen. Je wordt als vanzelfsprekend eerst uitgebreid ingewerkt binnen de al bestaande locaties.

Ben je al enthousiast?

Voor vragen, informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen.

Praktische informatie

Locatie

Heusden

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken, Geschikt voor jongeren, Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Bijeen Heusden

Heusden

Gezinsondersteuner bij 'Samen Oplopen'

Bijeen Heusden

Bij sommige gezinnen gaat het even niet vanzelf. Dat kan bij ouders voor veel stress zorgen. Jij kunt voor deze gezinnen het verschil maken door samen met hen op te lopen. Wekelijks/tweewekelijks ga je bij je gezin op bezoek om de ouders te ondersteunen. Dat kan door het geven van steun en advies, het bieden van een luisterend oor en het brengen van gezelligheid. De vragen van ouders kunnen erg divers zijn. Sommigen hebben advies nodig bij het opvoeden, bij anderen help je met het vergroten van hun netwerk, het grip krijgen op de financiële situatie of het meegaan naar een gesprek bij instanties. En ook een praatje of het doen van een leuke activiteit met ouders en/of kinderen kan ouders helpen. Het project Samen Oplopen is gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-23 jaar. Het kan daarom ook zijn dat je begeleiding meer gericht is op een jongere in het gezin. Binnen de gemeente Heusden bedienen we echter vooral gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door 2 coördinatoren, volg je 2 voorbereidende trainingen en heb je regelmatig contact met de andere vrijwilligers via intervisies en informele bijeenkomsten. Lijkt het jou leuk om een tijdje met een gezin ‘Samen op’ te ‘lopen’, dan zijn we bij Samen Oplopen Heusden op zoek naar jou. Voor vragen, informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen.

Structureel
Heusden

Taalmaatje voor peuters

Bijeen Heusden

Onze peuters juichen van pret als jij weer langs komt om met hen ‘spelenderwijs’ de Nederlandse taal te oefenen. Je komt in dit project veel verschillende gezinnen tegen met verschillende achtergronden. Meestal zijn het gezinnen met een niet Nederlandse achtergrond, maar niet altijd. Wat hen bij ons brengt is het feit dat hun kind (2-4 jaar) dreigt een taalachterstand op te lopen. Je gaat daarom wekelijks bij een gezin op bezoek om in de thuissituatie samen met het kind te praten en te spelen en de ouders hierbij te begeleiden. Want, door thuis allerlei speelse activiteiten te doen, kunnen ouders de ontwikkeling van hun kind stimuleren. Om dit te kunnen doen, maak je gebruik van een speciale activiteitenmap en ondersteunend spelmateriaal. Daarnaast kan het zijn dat de ouders je vragen even mee te kijken (met bijv. moeilijke brieven), hen te adviseren (bij bijv. kleine opvoedingsvragen of vragen omtrent de NL maatschappij) of gezellig met hen een praatje te maken. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door 2 coördinatoren, volg je een voorbereidende training en heb je regelmatig contact met de andere vrijwilligers via intervisies en informele bijeenkomsten. Ben je al enthousiast? Voor vragen, informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen.

Structureel
Heusden

Gezocht: vrijwilliger bewegen voor ouderen

Bijeen Heusden

Elke maandag en woensdag is er een Met Elkaar groep aanwezig in locatie Die Heygrave in Vlijmen. Dit begint om 10.00u. en eindigt om 14.30u. Er wordt hier gekletst, gekaart, samen gegeten en meer. Koffie/thee en de maaltijd worden verzorgd door de betrokken vrijwilligers. Een deel van onze gasten geeft aan behoefte te hebben aan beweging. Omdat onze gasten vaak wat ouder zijn en minder mobiel, doen zij dit graag vanuit hun stoel. Er is hierbij ruimte voor jouw eigen ideeën en hoe je dit zou willen doen. Spreekt dit jou aan? Je bent welkom voor een een kop koffie/thee om kennis te komen maken.

Structureel
(kleine) groepen
Heusden

Vrijwilliger worden in een bruisend buurthuis

Bijeen Heusden

Wil jij onderdeel uitmaken van een bruisend buurthuis Buurthuis de Schakel is een gezellig, bruisend buurthuis in Oudheusden Naast de zakelijk leider wordt het buurthuis draaiende gehouden door enthousiaste vrijwilligers. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om onder de mensen te zijn, andere willen helpen en met het draaiende houden van het buurthuis. Hou je van gezelligheid en onder de mensen zijn, wil je andere helpen en het buurthuis verder helpen dan zoeken we jou. Wat ga je doen: Een dagdeel (of meerdere) verdeeld (flexibel) over de week koffie schenken en bardienst draaien voor bv. biljarters, kaartclub, hobbyclub of voor collega's die in vergadering zijn Het klaarzetten van de ruimte voor activiteiten en kleine andere voorkomende werkzaamheden Het werken met elektrisch kassasysteem Het mee helpen organiseren van activiteiten En na een inwerkperiode ook het buurthuis openen of sluiten als de zakelijk leider niet aanwezig is Ben je enthousiast geworden en denk je....dit is iets voor mij, neem dan contact met mij op en reageer op deze vacature, Ook voor eventuele vragen. Ik nodig je dan uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een lekker bakje koffie of thee Jean Pierre Zakelijk leider buurthuis de schakel

Structureel

Anderen bekeken ook

Loon op Zand

Kom jij in ons ''blik''?

Team Loonopzandvoorelkaar

Een ''blik''? We horen je bijna denken. De reden dat we het zo noemen is omdat er soms eenmalige vragen zijn waarvoor iemand gezocht wordt. Of we dan even een blik met vrijwilligers hebben, nu is dus de vraag wil jij hier onderdeel van zijn? Denk bij een vraag die binnen kan komen aan: een klok ophangen, een DVD speler aansluiten, boodschapje doen voor iemand, mee naar het ziekenhuis, kledingkast uitzoeken, een wandeling naar het centrum, een muur schilderen of een keer samen koken. Eigenlijk kan je aan alles denken, kom het vooral ontdekken. De vragen die binnenkomen, krijg je dan door van ons en zie je het zitten dan kan je reageren en anders laat je het aan je voorbij gaan en wacht je op de volgende vraag, misschien dat juist daar jouw kwaliteiten liggen of het net dan goed uitkomt in je agenda. Kortom: het is enorm vrijblijvend en je zit nergens aan vast! Wat kan je van ons verwachten? - Af en toe een vraag die naar je toegestuurd wordt waar je de kans hebt om op te reageren. - Eens per jaar een gezellige bijeenkomst waar je andere mensen uit het ''blik'' kunt leren kennen. Wat verwachten wij van jou? - Dat we je mogen berichten als we eenmalige vragen hebben. Dus heb je tijd en zin om je af en toe (geheel vrijblijvend) in te zetten voor de mensen om je heen? Sluit je dan aan als ''blik''-vrijwilliger. Heb je vragen? Stuur een berichtje! We staan voor jullie klaar.

Structureel
's-Hertogenbosch

Bevrijdingsfestival Brabant zoekt hulp!

Bevrijdingsfestival Brabant

Het is binnenkort alweer 5 mei, dus Bevrijdingsfestival Brabant in Den Bosch komt er weer aan! Op 5 mei vieren we dat we in Nederland al bijna 80 jaar in vrijheid leven. Op Bevrijdingsfestivals in heel het land dansen, proosten en lachen we, maar realiseren ons ook dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dat die kwetsbaar is zoals we de afgelopen jaren hebben kunnen meemaken en zien aan alle vreselijke gebeurtenissen in het Midden-Oosten, Oekraïne en op andere plekken in de wereld. Als crew van Bevrijdingsfestival Brabant help je mee om deze bewustwording onder de aandacht te brengen tijdens je werk op dit bijzondere festival. Op 4 en 6 mei zoeken we hulp enkel voor in de op- en afbouw. Op 5 mei zoeken we hulp voor in de opbouw, als publieksbegeleider/host, achter de infobalie, als suppoost en achter de Bar. De minimale leeftijd is 15 jaar, (bij de bar is dit 18 jaar). Iedere vrijwilliger krijgt een vrijwilligersvergoeding, een maaltijd en een T-shirt. Aanmelden kan via onze website. Of stuur een berichtje! Met hartelijke groeten en hopelijk tot 5 mei!

05-05-2024 en 1 meer
Jongeren
's-Hertogenbosch, Meierijstad, Maashorst, Oss, Boxtel, Waalwijk, Heusden, Sint-Michielsgestel, Vught

Dromen uit laten komen voor kind met trauma

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Geef jij een cadeau voor het leven? Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Meld je dan aan via info@dream4kids.nl / 073 642 88 90.

Structureel
Heusden

Vrijwilligers gevraagd voor parkonderhoud

Stichting Mariapoli Mariënkroon

Het terrein van Mariënkroon beslaat 9 ha. Er is een eco-tuin, vlindertuin, bosperceel en diverse lanen. Het onderhoud wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers, op de dinsdag. We starten met koffie om 10.u, gevolgd door uitleg van de werkzaamheden, lunchen samen en sluiten ook weer samen af, rond 16.u. Werk jij graag in de tuin, in de buitenlucht en in een prettige, ongedwongen sfeer kom dan eens kijken. Je bent van harte welkom! Adres: Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk

Structureel
Jongeren
Tilburg, Overbetuwe, Gilze en Rijen, Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Alphen-Chaam, Loon op Zand, Heusden, Dongen, Waalwijk

Dromen uit laten komen voor kind met trauma

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Geef jij een cadeau voor het leven? Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Meld je dan aan via info@dream4kids.nl / 073 642 88 90.

Structureel
Heusden

Wordt vrijwilliger bij de Speelotheek

Stichting Speel-o-theek Drunen

Vrijwilligers maken het verschil! Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Word dan vrijwilliger bij de Speelotheek! Ons doel: kinderen van 0 tot 12 jaar voorzien van goed en gevarieerd speelgoed op een duurzame manier. Samen zorgen we ervoor dat kinderen als lid van de speelotheek toegang hebben tot kwalitatief speelgoed, ongeacht hun achtergrond, door hen het perfecte speelgoed aan te bieden. Of je nu speelgoed wilt controleren en in goede conditie wilt houden, of zelfs speelgoed wilt repareren, er is altijd een rol voor jou binnen ons team. Jouw inzet en vaardigheden worden gewaardeerd en maken een verschil. Dit kan al door 2 uur per week actief te zijn. Word een waardevol lid van ons team van vrijwilligers en draag bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Sluit je aan bij ons en ervaar de voldoening van het zien van een glimlach op het gezicht van een kind dat geniet van het speelgoed dat jij hebt geholpen mogelijk te maken. Kom bij ons en word een verschilmaker. Samen kunnen we een positieve invloed hebben op de levens van kinderen en hun families. Ken jij iemand in je omgeving (Opa, Oma, vriendin) die zich nuttig wilt maken? Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger. Het lidmaatschap van de Speelotheek en de bibliotheek is gratis voor onze vrijwilligers. We zoeken voor onze locaties in Oudheusden, Drunen of Vlijmen nog verschilmakers! Voor meer info kijk op de website van bibliotheek Heusden onder Speelotheek. Neem contact op met Speelotheek Heusden, Cees

Structureel
Heusden

Help jij vluchtelingen met leren fietsen?

Stichting de Schroef

In de gemeente Heusden verwelkomen we de laatste jaren steeds meer vluchtelingen. Om hen te helpen met integreren bieden we hen graag fietslessen aan. Fietsen is namelijk een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cultuur. Naar schatting van Vluchtelingenwerk Heusden kan 70% van de statushouders niet fietsen omdat men dit niet vanuit het land van herkomst gewend is. Tevens verkeren de statushouders in een financieel kwetsbare situatie en spreken zij de taal (nog) niet. Reizen met het Openbaar Vervoer is voor deze doelgroep kostbaar en ook nog eens lastig zelfstandig te organiseren. Alle reden dus om de vluchtelingen wegwijs te maken op de fiets. We hebben hier een cursus voor ontwikkeld, bestaande uit 6 bijeenkomsten. De lessen worden als volgt ingevuld: Les 1 t/m 3 Leren fietsen - 60 minuten praktijk (basis leren fietsen) en 30 minuten theorie (verkeersregels en veiligheid) door fietsdocent Les 4 Fietscoaching “on the road” door fietsdocent Les 5 Aanschaf en onderhoud door lokale fietsenmaker Les 6 Afsluitende fietstocht, presentatie buurtsportcoach over lokaal beweegaanbod, uitreiking certificaten door buurtsportcoach Lessen worden aangeboden op basis van maatwerk: er wordt rekening gehouden met de startsituatie van iedere individuele deelnemer. Deelnemers zonder enige fietservaring kunnen intensievere begeleiding ontvangen dan deelnemers die al wel eerder hebben gefietst. Lijkt het jou leuk om te helpen met de lessen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het leven van de vluchtelingen? Dan zijn wij op oek naar jou! Start cursus: voorjaar 2024

18-04-2024 en 65 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Alphen aan den Rijn, Voorschoten, Nissewaard, Heusden

Begeleider kinderen Vluchtelingenwerk

Vluchtelingenwerk Nederland

Met het project Time4You zorgen we dat vluchtelingkinderen in asielzoekerscentra sterker in hun schoenen komen te staan. Kom jij ons team versterken als begeleider project Time4You? In Nederland groeien duizenden vluchtelingkinderen op in asielzoekerscentra. Ook verblijven steeds meer kinderen in (crisis)noodopvanglocaties. Zij zijn zich vaak erg bewust van hun onzekere situatie en hebben veel zorgen. Met onder andere bijeenkomsten informeren we deze kinderen op een passende manier over hun positie en toekomst. Die kennis zorgt voor meer zekerheid en controle. Het verblijf in een asielzoekercentrum (azc) is vaak een onzekere en spannende tijd voor vluchtelingkinderen. Kennis over hun situatie zorgt voor zelfvertrouwen en een gevoel van controle. Daarom informeren we deze kinderen tijdens voorlichtingen en wekelijkse bijeenkomsten, op een kindvriendelijke manier, over allerlei onderwerpen die hen aangaan. Ook kunnen de kinderen er vragen stellen en bieden onze vrijwilligers hen een luisterend oor. Daarnaast hebben onze vrijwilligers een signalerende rol wat betreft het welzijn van de kinderen. Wanneer dat nodig is, verwijzen teamleiders of (regionaal) projectleiders kinderen (en hun ouders) door naar andere instanties. Wat vragen wij: We zoeken uiteraard vrijwilligers met affiniteit met kinderen. Mensen die creatief zijn en werken vanuit hun hart. Pedagogische en didactische ervaring is een pre. Een beschikbaarheid van 2 tot 3 uur per week Kijk ook eens op onze website voor meer informatie: [website verborgen] Aanmelden het liefst via onze website : [website verborgen] We nemen dan snel contact met je op! We kijken uit naar je komst.

Structureel
Heusden

Gerton wilt een fietsmaatje. In Nieuwkuijk

Thomashuis Nieuwkuijk

Functie: Fietsmaatje Omschrijving: Wij van het Thomashuis Nieuwkuijk zoeken voor onze bewoner Gerton een fietsmaatje op de maandag. Het zou heel erg fijn zijn als je 1x per week met hem gaat fietsen. Gerton fietst op een normale fiets, hij is niet geheel verkeersveilig en heeft hier dus begeleiding bij nodig. Bijvoorbeeld zeg je tegen hem “we gaan zo naar links of rechts”, geef aan je wanneer er iemand langs moet en kies je het tempo. Hij vindt het fijn om lekker te kunnen fietsen en wordt hier heel blij van. Gerton heeft instructie nodig op de fiets. Ergens een tussenstop maken voor een kopje koffie of een lekker ijsje zou Gerton erg gezellig vinden. We zoeken iemand die op maandag één of twee uurtjes met hem wilt fietsen. Dagdeel en tijden kunnen we in overleg afstemmen. Wie is Gerton? Gerton is een aardige man, van 56 jaar, met een verstandelijke beperking. Hij geeft voornamelijk antwoord met ‘’ja’’ en ‘’nee’’ en kan goed instructies volgen. Hij begrijpt wat je zegt, maar als je echt antwoord wil een korte duidelijke vraag stellen werkt beter. Hij haalt veel plezier uit dingen zoals: gamen, speelgoed auto racen, muziek, zwemmen, jeu de boules, wandelen en fietsen. Hij geniet volop van deze activiteiten, maar komt helaas niet vaak genoeg toe aan fietsen. Jij hoort erbij : ) Vrijwilligers zijn onmisbaar, voor de zorgprofessional en de bewoners. We zien je erg graag bij ons over de vloer. Je kunt langs komen om kennis te maken bij het Thomashuis in Nieuwkuijk. We zijn een groot gezin hier, met totaal negen bewoners. Je kunt jezelf zijn en een aanvulling zijn in het leven voor onze bewoner Gerton. Heb je interesse om bij ons te komen? Bel ons of stuur een mailtje om een keer om kennis te maken, bij ons op locatie. We zien je graag. Adres: 5253 AE Nieuwkuijk Mail: thomashuislaptoppersoneel@gmail.com

Structureel
Heusden

Gezocht: vrijwilliger bewegen voor ouderen

Bijeen Heusden

Elke maandag en woensdag is er een Met Elkaar groep aanwezig in locatie Die Heygrave in Vlijmen. Dit begint om 10.00u. en eindigt om 14.30u. Er wordt hier gekletst, gekaart, samen gegeten en meer. Koffie/thee en de maaltijd worden verzorgd door de betrokken vrijwilligers. Een deel van onze gasten geeft aan behoefte te hebben aan beweging. Omdat onze gasten vaak wat ouder zijn en minder mobiel, doen zij dit graag vanuit hun stoel. Er is hierbij ruimte voor jouw eigen ideeën en hoe je dit zou willen doen. Spreekt dit jou aan? Je bent welkom voor een een kop koffie/thee om kennis te komen maken.

Structureel
(kleine) groepen