csrf
RKCvoorelkaar logo
RKCvoorelkaar

Coördinator workshops honden - KV Waalwijk eo

Gezocht: vrijwilliger coördinator workshops (hond gerelateerd) Kynologen vereniging Waalwijk e.o. is opgericht op 8 januari 1924. Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende vereniging en zijn koninklijk goedgekeurd. Onze vereniging biedt een aantal activiteiten voor onze leden zoals cursussen, workshops, lezingen, clubmatch en ringtraining. Graag zouden wij onze activiteiten ten aanzien van de workshops uitbreiden. De workshops kunnen plaatsvinden op ons prachtige terrein in Kaatsheuvel, wat bestaat uit een ontzettend groot grasveld, een verhard stuk met overkapping en een kantine/clubgebouw. De workshops dienen hond gerelateerd te zijn. Uiteraard hoef jij als “coördinator workshops” de workshops niet zelf te geven, wij zoeken namelijk iemand die het leuk vind om: - Workshops mee te bedenken; - Aangedragen ideeën uit te werken; - De voorbereiding van de workshop op zich te nemen; - Te communiceren over de workshop met de betrokkenen; - Aansturen van de eventuele vrijwilligers; - De workshop in goede banen te leiden. Leden van onze vereniging kunnen aan de workshop deelnemen tegen een kleine vergoeding, voor niet-leden bedragen de deelnamekosten iets meer (dit wordt per workshop afgestemd). Voor jou hebben we een passende vrijwilligersvergoeding. Wordt jij enthousiast van bovenstaande, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Hopelijk tot snel! groetjes Inge

Lees meer

structureel

Loon op Zand

Training & scholing

Beschrijving

Gezocht: vrijwilliger coördinator workshops (hond gerelateerd)

Kynologen vereniging Waalwijk e.o. is opgericht op 8 januari 1924. Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende vereniging en zijn koninklijk goedgekeurd. Onze vereniging biedt een aantal activiteiten voor onze leden zoals cursussen, workshops, lezingen, clubmatch en ringtraining.

Graag zouden wij onze activiteiten ten aanzien van de workshops uitbreiden.

De workshops kunnen plaatsvinden op ons prachtige terrein in Kaatsheuvel, wat bestaat uit een ontzettend groot grasveld, een verhard stuk met overkapping en een kantine/clubgebouw.
De workshops dienen hond gerelateerd te zijn.

Uiteraard hoef jij als “coördinator workshops” de workshops niet zelf te geven, wij zoeken namelijk iemand die het leuk vind om:
- Workshops mee te bedenken;
- Aangedragen ideeën uit te werken;
- De voorbereiding van de workshop op zich te nemen;
- Te communiceren over de workshop met de betrokkenen;
- Aansturen van de eventuele vrijwilligers;
- De workshop in goede banen te leiden.

Leden van onze vereniging kunnen aan de workshop deelnemen tegen een kleine vergoeding, voor niet-leden bedragen de deelnamekosten iets meer (dit wordt per workshop afgestemd).

Voor jou hebben we een passende vrijwilligersvergoeding.

Wordt jij enthousiast van bovenstaande, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

Hopelijk tot snel!

groetjes
Inge

Praktische informatie

Locatie

Loon op Zand

Impact

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sociaal & welzijn

Categorie

Training & scholing
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van K.V. Waalwijk e.o.

Loon op Zand

Agility Instructeur gezocht in Kaatsheuvel

K.V. Waalwijk e.o.

Agility Instructeur gezocht Wij zijn op zoek naar een Agility instructeur voor K.V. Waalwijk. We zoeken iemand die: - gedreven en enthousiast is; - het leuk vindt om aan een groep les te geven; - Agility wedstrijd ervaring heeft; - minimaal 2 uur per week les wil geven (niet op vrijdagavond of zaterdagochten). Wat bieden wij: - heel veel gezelligheid - een mooi en groot trainingsveld (in Kaatsheuvel) - een volledige Agilitybaan die aan alle voorschriften voldoet - de cursusadministratie wordt voor je gedaan - een vrijwilligersvergoeding - diverse activiteiten met (en voor) alle instructeurs Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Hopelijk tot snel! groetjes Inge

Structureel
Loon op Zand

Kynologisch Instructeur

K.V. Waalwijk e.o.

Gezocht: kynologisch instructeur (gehoorzaamheid, sport & spel) voor groepslessen of workshops. Kynologen vereniging Waalwijk e.o. is opgericht op 8 januari 1924. Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende vereniging en zijn koninklijk goedgekeurd. Onze vereniging biedt een aantal activiteiten voor onze leden zoals cursussen, workshops, lezingen, clubmatch en ringtraining. Graag zouden wij echter onze activiteiten uitbreiden, zowel ten aanzien van de huidige activiteiten als nieuwe activiteiten. Ben jij de Kynologisch Instructeur die ons hierbij kan helpen? We zoeken iemand die: - gedreven en enthousiast is; - het leuk vindt om aan een groep les te geven (minimaal 2 uur per week) of - het leuk vindt een workshop te organiseren en geven; - de nodige praktijkervaring heeft; - een diploma heeft behaald bij een van de opleiders die is geaccrediteerd door de Raad van Beheer; - geregistreerd is bij de Raad van Beheer als Kynologisch Instructeur. Wat bieden wij: - heel veel gezelligheid - een mooi en groot trainingsveld (in Kaatsheuvel) - ter beschikking staand trainingsmateriaal - de cursusadministratie wordt voor je gedaan - een vrijwilligersvergoeding - diverse activiteiten met (en voor) alle instructeurs Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Hopelijk tot snel! groetjes Inge

Structureel

Anderen bekeken ook

Loon op Zand

Kom jij in ons ''blik''?

Team Loonopzandvoorelkaar

Een ''blik''? We horen je bijna denken. De reden dat we het zo noemen is omdat er soms eenmalige vragen zijn waarvoor iemand gezocht wordt. Of we dan even een blik met vrijwilligers hebben, nu is dus de vraag wil jij hier onderdeel van zijn? Denk bij een vraag die binnen kan komen aan: een klok ophangen, een DVD speler aansluiten, boodschapje doen voor iemand, mee naar het ziekenhuis, kledingkast uitzoeken, een wandeling naar het centrum, een muur schilderen of een keer samen koken. Eigenlijk kan je aan alles denken, kom het vooral ontdekken. De vragen die binnenkomen, krijg je dan door van ons en zie je het zitten dan kan je reageren en anders laat je het aan je voorbij gaan en wacht je op de volgende vraag, misschien dat juist daar jouw kwaliteiten liggen of het net dan goed uitkomt in je agenda. Kortom: het is enorm vrijblijvend en je zit nergens aan vast! Wat kan je van ons verwachten? - Af en toe een vraag die naar je toegestuurd wordt waar je de kans hebt om op te reageren. - Eens per jaar een gezellige bijeenkomst waar je andere mensen uit het ''blik'' kunt leren kennen. Wat verwachten wij van jou? - Dat we je mogen berichten als we eenmalige vragen hebben. Dus heb je tijd en zin om je af en toe (geheel vrijblijvend) in te zetten voor de mensen om je heen? Sluit je dan aan als ''blik''-vrijwilliger. Heb je vragen? Stuur een berichtje! We staan voor jullie klaar.

Structureel
Tilburg

Sleep deze ouder door 'n lastige periode

R-Newt Kids thuis

Opvoeden een makkie? Voor de meeste ouders niet. En zeker niet als je er alleen voor staat. Herken jij dit? Wil jij je ervaringen delen met een (jonge) ouder? Ben jij dan dat luisterend oor waar deze ouder zo'n behoefte aan heeft? Vanuit de afdeling R-Newt Kids Thuis van ContourdeTwern zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor gezinnen met kinderen die tijdelijk om wat voor reden dan ook een moeilijke periode ervaren. Als vrijwilliger bied je een luisterend oor, vervul je een voorbeeldfunctie of ga je samen eropuit. De vraag van het gezin staat daarbij voorop. Heb jij ervaring als ouder? Beschik jij over veel geduld en een luisterend oor? En heb jij - voor een periode van een half jaar tot een jaar - een paar uurtjes per week tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het volgen van een basiscursus (e-learning met daaraan gekoppeld drie fysieke bijeenkomsten) en het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (kosten zijn voor de organisatie) is een voorwaarde.  Wat bieden wij? Wij bieden allereerst natuurlijk hartstikke leuk vrijwilligerswerk, dat plezier en voldoening geeft. Daarnaast krijgen vrijwilligers scholing, begeleiding (individueel en in groepsverband via thema- en terugkombijeenkomsten) en ondersteuning. We vinden het belangrijk dat een vrijwilliger en een gezin goed bij elkaar passen. In het kennismakingsgesprek komen daarom nadrukkelijk de verwachtingen en de mogelijkheden van de vrijwilliger en vanuit de organisatie aan de orde. Er wordt een reiskostenvergoeding geboden. Wat maakt het werk de moeite waard? Jij kunt voor een ouder even die steunpilaar of het klankbord zijn, die hij/zij op dat moment in zijn/haar leven nodig heeft. En wat hem/haar een zetje in de goede richting kan geven. Werktijden Een paar uurtjes per week (dag/tijd in onderling overleg te bepalen). Aannameprocedure Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats met een beroepskracht van het team R-Newt Kids Thuis.

Structureel
Tilburg

Groene vingers gezocht voor tuinklussen

VrijwilligersTilburg

Vind je het heerlijk om buiten te werken? Heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Dan is het project “adopteer een tuin” echt iets voor jou! Bij het Vrijwilligerspunt ontvangen wij tuinvragen van wijkbewoners die dit zelf niet geregeld krijgen en geen geld hebben om een bedrijf in te schakelen. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om voor maximaal 1 jaar een tuin te adopteren van een wijkbewoner. Denk aan werkzaamheden als onkruid verwijderen, struiken snoeien, bloemen planten en het gras maaien. Gedurende deze periode ga je 6 tot maximaal 8 keer helpen in de tuin. Wat verwachten wij van jou? Je bent betrouwbaar en vindt het leuk om in de tuin te werken. Kennis van tuinieren is fijn maar niet verplicht. Je kunt zelfstandig werken. Wat kun je van ons verwachten? Wij brengen je in contact met de wijkbewoner die een tuinvraag heeft. Op maat kijken we naar een goede match. In overleg kunnen we kijken of dit iemand is bij jou uit de buurt of juist iemand die in een andere wijk in Tilburg woont. We houden contact om te weten hoe het met je gaat. Meehelpen is leuk omdat: Je heerlijk in de buitenlucht kunt werken Je zelf een zinvolle besteding hebt Je een ander heel blij maakt met jouw hulp Wil je graag meedoen aan het project “adopteer een tuin” of wil je hier meer informatie over ontvangen? Reageer dan op deze vacature.

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger Thuisadministratie

Thuisadministratie ContourdeTwern en Humanitas

Ben je goed in administratie en vind je het leuk om je kennis en vaardigheden in te zetten voor anderen? Dan kennen wij mensen die op zoek zijn naar jou! Denk aan de oudere dame die onlangs haar partner verloor die altijd de administratie bijhield. De nieuwkomer die de weg moet vinden in Nederland-papierenland. De man van middelbare leeftijd die te kampen heeft met ziekte…of een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis. Het gezin dat moeilijk rond kan komen, kampt met schulden. De jongvolwassene die een goede start wil maken. Allemaal mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het op orde krijgen en houden van de administratie. Als vrijwilliger bij de Thuisadministratie kom je bij de mensen thuis. Je ondersteunt mensen bij het op orde brengen van de administratie en het creëren van overzicht. Je coacht de deelnemer om de post te verwerken, inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten en te kijken of iemand nog ergens recht op heeft. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in lezen en schrijven. Dat je op de juiste wijze om gaat met privacygevoelige informatie. Je kan je inleven in een ander, maar ook voldoende afstand bewaren. Je werkt zelfstandig en heb natuurlijk affiniteit met administratie. Je eigen administratie is op orde en je kan en wilt een ander daarbij helpen. Je hebt een coachende instelling, je neemt de deelnemer mee in het proces van ordenen en leert hem of haar om het zelf te kunnen. Je weet prioriteiten te stellen en handelt volgens de werkwijze van Thuisadministratie. Basiskennis van Word, excel en email is handig. Belangrijk om open te staan voor scholing en om kunnen gaan met regels en afspraken.

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger Spreekuur Thuisadministratie

Thuisadministratie ContourdeTwern en Humanitas

Formulieren, administratie, digitaal, voor jou geen probleem? Lijkt het je leuk om anderen hierbij te helpen op een spreekuurlocatie. Dan zijn wij op zoek naar jou. Tijdens de spreekuren help je mensen bij het begrijpen en invullen van formulieren, het doen van aanvragen, checken of iemand nog ergens recht op heeft en andere administratief/financiële vragen. Je luistert en ondersteunt of verwijst door naar de juiste partij. Tijdens het spreekuur werk je zelfstandig en samen met andere vrijwilligers. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in lezen en schrijven. Dat je op de juiste wijze om gaat met privacygevoelige informatie. Je kan je inleven in een ander, maar ook voldoende afstand bewaren. Je werkt zelfstandig en samen met collega’s. Je hebt natuurlijk affiniteit met administratie. Je eigen administratie is op orde en je kan en wilt een ander daarbij helpen. Je hebt een coachende instelling. Je weet prioriteiten te stellen en handelt volgens de werkwijze van Thuisadministratie. Basiskennis van Word, excel en email is handig. Belangrijk om open te staan voor scholing en om kunnen gaan met regels en afspraken.

Structureel
Tilburg

Vertrouwens contactpersoon

VrijwilligersTilburg

Niet alle organisaties zijn groot genoeg om een eigen vertrouwenscontactpersoon (VCP) aan te stellen. Daarom zoeken wij (VrijwilligersTilburg) een of meerdere vrijwilligers die binnen de gemeente Tilburg ingezet kunnen worden als VCP. De VCP is contactfunctionaris binnen de vereniging of organisatie, betreffende grensoverschrijdend gedrag. Taken van de VCP: a) eerste opvang/aanspreekpunt b) doorverwijzen c) preventieactiviteiten 💥 Ben jij al een VCP en wil je ook bij andere organisaties ingezet worden? Of ben je geïnteresseerd om de opleiding tot VCP te volgen? ❓ Bij interesse en voor vragen: Neem contact met me op via de knop "ik wil helpen" hieronder. 👇🏻

Structureel
Loon op Zand

Gastheer/ vrouw kleedkamers

Voetbalvereniging Desk

v.v. DESK is voetbalclub binnen Kaatsheuvel met meer dan 850 leden. Gedurende alle dagen van de week zijn er wel activiteiten op het terrein. Voor de kleedkamers zoeken wij iemand die een of meerdere avonden tussen 18:00-22:00 of op zaterdag of zondag toezicht kan houden en enkele lichte schoonmaak werkzaamheden kan verrichten. Je bent tevens gastheer/vrouw voor de bezoekers en maakt ze wegwijs binnen de accommodatie en verzorgt bijvoorbeeld de ranja voor de allerkleinsten.

Structureel
Loon op Zand

Gezocht: Evenement verkeersregelaars

Stichting verkeersregelaars team loon op zand

Voor diverse, niet-commerciële, evenementen binnen onze gemeente, die georganiseerd worden door enthousiaste organisaties, zoeken we evenement- verkeersregelaars. Onze stichting heeft als doel om die organisaties de ervaring en kennis te bieden voor de verkeersveiligheid en doorstroming. Hierdoor worden de eigen vrijwilligers ontlast. Onze leden worden gezien als hun eigen vrijwilligers tijdens hun evenement. Leden gaan een instructie volgen door de politieacademie om een certificaat te -behalen. Dat kan al op de vrijwilligersbeurs dd 7-10-2023. Daarnaast regelen we extra cursussen, denk aan reanimatie, gedragstraining e.d. Kleding en materialen worden door ons verzorgd. Als een verkeersregelaar wordt ingezet, dan is dat in principe voor diensten van maximaal 4 uur. Je moet dan ook zolang kunnen staan. Elke inzet of beschikbaarheid van jou wordt bij tijd en wijle gewaardeerd met een kadobon. Het is vanaf de leeftijd van 16 jaar en er is geen eind-leeftijd. Verder ben je representatief voor onze stichting maar vooral voor de organisatie die ons nodig heeft. Ook spreek je goed Nederlands, heb je gevoel voor humor en heb je de nodige objectiviteit en het inzicht om probleem situaties ter plekke op te lossen. Je hebt altijd contact met een ervaren coördinator. Je laat je niet opjagen door mensen die moeilijk doen en je kunt je rust bewaren. Ook als er vragen zijn vanuit onze stichting, zijn we blij met iedereen die mee wil denken. Met vriendelijke groeten en tot dan, Frank Nijkamp, secretaris st. verkeersregelaars team loon op zand 06-51423409

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen