Digitale vrijwilligers voor de bieb gezocht!

Digitale vrijwilligers voor de bieb gezocht!

Regelmatig
Loon op Zand
 • Computerhulp & ICT
 • Activiteitenbegeleiding
 • Sociaal & welzijn
 • Nieuwkomers & vluchtelingen
 • Ouderen

Bij de Bibliotheek zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zichzelf willen ontwikkelen of anderen willen helpen zich te ontplooien. 'Op de Bibliotheek kun je bouwen' is onze missie. En om die missie te volbrengen, hebben we vrijwilligers nodig.

De Bibliotheek Midden-Brabant is er voor iedereen. Van hoog- tot laagopgeleiden, van de allerjongsten tot de alleroudsten. Alle Midden-Brabanders verdienen de kans hun talenten te ontplooien en moeten optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daar hebben ze kennis en verbeeldingskracht voor nodig.

Wij stimuleren en organiseren het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen. We dagen mensen uit om verder te kijken en helpen ze verder te komen. Als grootste openbare bibliotheek van Noord-Brabant bedienen wij 357.484 Midden-Brabanders uit de gemeentes: Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand,
Oisterwijk en Waalwijk.

Je kunt bij ons terecht voor boeken, dvd's, films en games. Maar ook als het gaat om educatie en recreatie heeft de Bibliotheek Midden-Brabant veel te bieden. Denk aan cursussen, lezingen en tal van andere inspirerende activiteiten

De missie van de Bibliotheek Midden-Brabant
Kennis en verhalen maken je leven leuker en helpen je in de toekomst. De Bibliotheek voorziet Midden-Brabanders van bagage en stimuleert hen om ‘verder te komen door verder te kijken’. Ook de Bibliotheek blijft verder kijken. We verbreden en vernieuwen onze rol en versterken de verbinding met de samenleving. We zorgen ervoor dat het maken van kennis nog aangenamer wordt. Dat doen we onder meer op onze 15 vestigingen, via ons digitale netwerk en in samenwerking met andere organisaties.

Vrijwilligers
De Bibliotheek Midden-Brabant kan niet zonder haar vrijwilligers. Mensen met een passie voor boeken en lezen, of voor media en informatie. Enthousiaste mensen die niets liever doen dan anderen op weg helpen. Vrijwilligers die de Bibliotheek helpen onze missie te verwezenlijken – door zichzelf te ontwikkelen én anderen te stimuleren dat te doen. Door ervoor te zorgen dat mensen zich bij ons welkom voelen.

De Bibliotheek is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die hun vrije tijd nuttig willen besteden of die zelf verder willen komen. Zie jij er een uitdaging in om ons te helpen zodat de mensen op ons kunnen bouwen? Dan komen we graag met jou in contact! Want de Bibliotheek Midden-Brabant is er voor iedereen. Ook voor jou. En we dragen onze missie graag sámen met jou uit.

Op dit moment zijn we op zoek naar invulling van de volgende vrijwilligersfuncties:
Vrijwillige begeleider cursus Klik & Tik, de Bibliotheek Kaatsheuvel & Loon op Zand
Vrijwilliger Digicafé, de Bibliotheek Kaatsheuvel

Voor meer informatie stuur je een berichtje.

 • De vraag van De Bibliotheek is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
Laat De Bibliotheek weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Digitale vrijwilligers voor de bieb gezocht!" van De Bibliotheek.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere RKCvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
 • De vraag van De Bibliotheek is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
 • Nieuwkomers & vluchtelingen
 • Ouderen