Petje af Kaatsheuvel zoekt coaches

Petje af Kaatsheuvel zoekt coaches

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Loon op Zand
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's
Jongeren
Ja
Tip anderen via:

Ieder kind verdient de kans op een glansrijke toekomst. De kinderen (van Petje af hebben jouw hulp daarbij nodig! Heb jij komend jaar een aantal zondagen de tijd voor ze?

"Petje af heeft mij geholpen met mijn doelen te bereiken. Ik sta goed in mijn schoenen, ben minder druk en luister beter. Ik ben blij dat ik dat heb gehaald. Ik ben zelfverzekerder en heb meer sociaal contact", zomaar een reactie van een kind dat met Petje af heeft meegedaan.

Bij ons leren de kinderen (10-14 jaar) op een leuke manier in de praktijk. We ondernemen 28 zondagen per jaar allerlei toffe dingen. We ontvangen gastsprekers, bezoeken bedrijven en musea en organiseren sportieve en creatieve activiteiten. Zodat kinderen, die het om wat voor reden niet makkelijk hebben, de wereld ontdekken, erachter kunnen komen wie ze zijn en wat bij ze past. Klinkt goed, toch? Dat kunnen we natuurlijk alleen doen als er genoeg mensen zijn om de groepen te begeleiden. En daar kom jij (hopelijk) om de hoek kijken!

Word jij Petje af-coach?
Voor het nieuwe schooljaar zoeken we een aantal coaches. Mensen die weten hoe belangrijk het voor kinderen is dat er naar ze geluisterd wordt, en dat ze de ruimte krijgen om zichzelf te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Samen ontdekken, samen praten en vooral ook plezier maken! Jij bent degene die "onze kinderen" een mooie stap verder in hun jonge leven helpt!

Meer weten?
Stuur een berichtje via deze site of mail naar [e-mailadres verborgen].
Ook als je geen pedagogische ervaring hebt. Ook als je maar 2 zondagen per maand tijd hebt. Enthousiasme en waardering voor de eigenheid en de eigenwijsheid van kinderen, daar zijn we naar op zoek! Hoor ik van je?

  • De vraag van Saskia is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Saskia is eerder via deze website geholpen
Laat Saskia weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Saskia is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Saskia is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja