Vacature groepsbegeleider (m/v)

Vacature groepsbegeleider (m/v)

Regelmatig
Loon op Zand
  • Activiteitenbegeleiding
  • Marketing & communicatie
  • Bestuur & organisatie
  • Belangenbehartiging & goede doelen
  • Sociaal & welzijn

De groepsbegeleider zit in het groepsbestuur als ‘vertegenwoordiging’ van de teams en onderhoudt de contacten tussen het bestuur, de praktijkbegeleider en de leidingteams. De praktijkbegeleider zit niet in het bestuur, maar werkt nauw samen met de groepsbegeleider.

Je bezigheden
Je houdt je bezig met de werving van nieuwe leiding en de bezetting van de teams, maar ook met de relaties tussen de leidinggevenden en je zet je in als er zaken niet lekker lopen.
Kortom het aanspreekpunt binnen het bestuur voor vrijwilligersbeleid van de groep. Je zit in het groepsbestuur als 'vertegenwoordiging' van de teams en onderhoudt de contacten tussen het bestuur.
Je bent de aanjager van het vrijwilligersbeleid binnen het bestuur, je hebt de signaal functie voor aanpassingen en verbeteringen van vinden, binden, boeien en laten groeien van alle kaderleden en bestuur.
Je bent wekelijk ongeveer 4 uur bezig met de begeleiding van de leiding en bestuur. Daarnaast vraagt deelname aan regionale en eventueel landelijke activiteiten en bijeenkomsten tijd.

Je bagage
Om je kerntaken als groepsbegeleider goed uit te kunnen voeren, ben je minimaal 23 jaar, je bent lid (of bereidt dat te worden) van Scouting Nederland, van onbesproken gedrag, waardoor je ook een VOG kunt overleggen. Je bent bereid je voor deze functie in te zetten te werken aan je eigen kwalificatie/ deskundigheid. Uiteraard beschik je ook over de nodige competenties, maar heb je ook de mogelijkheid deze te ontwikkelen.

Je beloning
Je krijgt een netwerk van (Scouting) vrijwilligers die jou kunnen helpen in het bereiken van je eigen (leer)doelen. Daarnaast het vergroten van je management ervaring. Maar bovenal een plezierige besteding van je vrije tijd binnen een leuke vereniging met diverse activiteiten en uitdagingen.
Je krijgt een inwerkperiode waarin je de diverse kanten van Scouting Pastoor Simonsgroep kunt leren kennen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons bestuur. ([e-mailadres verborgen])

  • De vraag van Secretaris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar
Laat Secretaris weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Vacature groepsbegeleider (m/v)" van Secretaris.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere RKCvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Secretaris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Loonopzandvoorelkaar

Meer vragen van Secretaris namens Scouting Pastoor Simonsgroep

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vacature voorzitter Scouting PSG Loon op Zand Activiteitenbegeleiding, Bestuur & organisatie, Projectcoördinatie
  Vacature leiding voor Scouts (m/v) Loon op Zand Activiteitenbegeleiding, Projectcoördinatie, Creativiteit & muziek
  Vacature leiding voor Welpen (m/v) Loon op Zand Activiteitenbegeleiding, Projectcoördinatie, Creativiteit & muziek
  Vacature secretaris Scouting PSG Loon op Zand Loon op Zand Marketing & communicatie, Bestuur & organisatie, Klussen buiten & tuin