Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Ik wil een cliënt van mijn organisatie koppelen aan een deelneemster die zich aanbiedt om rummikub te spelen. Mijn werkgever staat niet tussen het aanbod, zodoende doe ik het op deze manier. Lees meer
 • Profielfoto van Tineke

  Aanbod van Tineke

  Geplaatst door Tineke
  Gewoon om iemand anders te helpen, zodat diegene weer vooruit kan! Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Charlotte

  Een gezellig praatje aan de telefoon is voor eenzame ouderen erg waardevol

  Geplaatst door Charlotte
  Mocht ik een luisterend oor voor iemand kunnen zijn dan doe ik dit heel graag. warme groet Charlotte Lees meer
 • Profielfoto van Susan

  Aanbod van Susan

  Geplaatst door Susan
  Ik heb voldoende tijd om mij in te zetten voor een goed doel. Wel iets waar ik zelf ook voldoening van krijg. Ik ben een echt mensen mens. Ik trek er graag op uit, ben erg ondernemend. Het lijkt mi... Lees meer
 • Profielfoto van Eefje

  Aanbod van Eefje

  Geplaatst door Eefje
  Wil graag wandelmaatje zijn ( GezondNatuurWandelen) Wandel zelf elke dag dus met een groepje altijd welkom, Weet best wel veel van de natuur en drunense duinen is vlakbij. Lees meer
 • Profielfoto van Elizabeth

  Aanbod van Elizabeth

  Geplaatst door Elizabeth
  Good day I moved to Oosterhout earlier this year. I would like to get the opportunity to meet with people to learn to speak Dutch. I am 51 years old. I will be happy to visit, get together with some o... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Na een mooie carrière als leidinggevende, met name in de zorg, wil ik graag mijn kwaliteiten en kennis inzetten voor andere. Lees meer
 • Profielfoto van Melanie

  Aanbod van Melanie

  Geplaatst door Melanie
  Hallo ik ben Melanie. Ik zou graag een steentje bij willen dragen aan mensen die wat hulp en gezelligheid kunnen gebruiken en mensen die eenzaam zijn tot hulp te zijn! Lees meer
 • Profielfoto van Mien

  Aanbod van Mien

  Geplaatst door Mien
  Ik ben 70 jaar heb 25 jaar bij thebe gewerkt 7 jaar als vrijwilliger in het Verzogingshuis het hogeveer in raamsdonksveer ben tot aan iets nieuws Lees meer
 • Profielfoto van Savera

  Aanbod van Savera

  Geplaatst door Savera
  Graag wil ik activiteiten doen met iemand. Door mijn brede hobby interesse heb ik kennis van veel soorten activiteiten. Dit kan zijn: creatief, sportief, koken, muziek etc. Ook kan ik gezellig klet... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.