Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Rode Kruis

  Coronavirus: hulplijn voor kwetsbaren

  Geplaatst door Rode Kruis
  Heb je een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat je in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kun je contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn . Klik op toon telefoonnummer hieronder om con... Lees meer
 • Profielfoto van Mark

  Aanbod van Mark

  Geplaatst door Mark
  Ik haal afval op ( staat er niet bij) in de Hilsestraat en het Maurits plein. Als ik de hond uitlaat. Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Wesley

  Aanbod van Wesley

  Geplaatst door Wesley
  Hallo Ik ben Wesley 22 jaar en help graag om jou socialen vaardigheden te helpen ontwikkelen . Ik sta open voor mensen uit verschillende culturen . Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Graag zou ik mijn persoonlijke steentje bijdragen in de samenleving. Heb altijd een passie gehad voor het bieden van hulp. En wordt blij als anderen gelukkig zijn. Tenslotte zijn er voldoende mensen d... Lees meer
 • Profielfoto van Pascal

  Aanbod van Pascal

  Geplaatst door Pascal
  Ik wil graag mensen helpen en oosterhout op deze manier leren kennen, ik ben zelf ook vrijwilliger en wil graag wat doen voor de medemens Lees meer
 • Profielfoto van René

  Maatje voor volwassenen

  Geplaatst door René
  Ik ben René een man die bijna 50 jaar wordt. Woon alleen en heb wat tijd over. Daarom wil ik graag mijn hulp aanbieden voor mensen die eenzaamheid ervaren. Om samen dingen te ondernemen. Er bijvoorb... Lees meer
 • Profielfoto van Ramon

  Aanbod van Ramon

  Geplaatst door Ramon
  Ik wordt zelf verdrietig bij de gedachte dat er tehuizen vol zitten met mensen die zich eenzaam voelen. Ik zou graag gewoon eens langskomen om een praatje te maken, lekker met iemand een boswandeling ... Lees meer
 • Profielfoto van Marc

  Aanbod van Marc

  Geplaatst door Marc
  Wil graag iets doen voor de oudere medemens, als gevolg van het gedwongen isolement in het kader van Corona virus. In deze bizarre tijden is het fijn en noodzakelijk om de medemens en de zwakkeren ond... Lees meer
 • Profielfoto van Jesse

  Aanbod van Jesse

  Geplaatst door Jesse
  Ik wil mensen helpen omdat ik tijd over heb en omdat ik mijn tijd graag nuttig besteed. Ik wil mensen graag helpen met bijvoorbeeld juridische problemen, omdat ik hbo rechten studeer. Echter wil ik mi... Lees meer
 • Profielfoto van Walter

  Aanbod van Walter

  Geplaatst door Walter
  Recent ben ik gestopt met werken, maar ik ben nog wel graag bezig. Buiten bezig zijn met kinderen of jongvolwassen, mensen met een”kleine” beperking is ook prima. Ook een aantal uren op een school mee... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.