Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Suus

  Aanbod van Suus

  Geplaatst door Suus
  Ik wil mij graag nuttig maken voor de medemens, die oa hulp nodig heeft. Ik wil een verschil maken en voldoening hebben door oa mensen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Om gezamenlijk leuke dingen te ondernemen en het daardoor weer wat gezelliger te maken voor beiden. Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Suzanne

  Aanbod van Suzanne

  Geplaatst door Suzanne
  Als werkende moeder van een jong gezin zit ik niet ruim in de tijd, maar daar waar het te combineren valt draag ik graag een steentje bij. Een voorkeur voor het ondersteunen en ontlasten van de mantel... Lees meer
 • Profielfoto van Lies

  Aanbod van Lies

  Geplaatst door Lies
  Goede avond Zoek je een buddy om in de stad van Oosterhout een thee je te doen. Stuur dan een berichtje naar mij! Met vriendelijke groet Lies Lees meer
 • Profielfoto van Esmee

  Aanbod van Esmee

  Geplaatst door Esmee
  Jarenlang was mijn gezondheid zo slecht dat ik amper het huis uit kon, na een lange revalidatie periode en knokken voor elke stap, is de wereld weer voor mij open. Het is niet langer wat kan ik, maar ... Lees meer
 • Profielfoto van Nadia

  Aanbod van nadia

  Geplaatst door Nadia
  Hi, Ik ben altijd al erg betrokken geweest bij de maatschappij en heb afgelopen jaar ook deelgenomen aan het buddy to buddy project in Breda. Inmiddels heb ik een dochtertje gekregen waar ik vaak l... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Ik werk tot op heden in de sociaal-juridische dienstverlening. Ik heb in principe een werkdag en weekend vaak tijd voor deze dienstverlening als vrijwilliger. En, in de Coronaperiode wil ik graag ook... Lees meer
 • Profielfoto van Tineke

  Aanbod van Tineke

  Geplaatst door Tineke
  In deze tijd vind ik het belangrijk dat er voor iedereen die daar behoefte aan heeft, hulp geboden kan worden. Ik heb een praktijk voor massagetherapie, die nu helaas gesloten is vanwege het coronavi... Lees meer
 • Profielfoto van paul

  Aanbod van paul

  Geplaatst door paul
  aanbod voor: buiten met iemand wandelen (niet in groepsverband) Ik ben met vervroegd pensioen. ex onderwijs Lees meer
 • Profielfoto van Henkjan

  Aanbod van Henkjan

  Geplaatst door Henkjan
  Ik hoorde van iemand dat je door dit platform vluchtelingen zou kunnen helpen om de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen. Ik zou het mooi vinden om daar aan bij te dragen. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.