Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Quinten

  Aanbod van Quinten

  Geplaatst door Quinten
  Graag wil ik mensen helpen, bij het helpen met de leukste klusjes in de computer/netwerk wereld. Ik zal beschikbaar zijn in de avonden/zondagen Lees meer
 • Profielfoto van Guido

  Aanbod van Guido

  Geplaatst door Guido
  Ik ben al 11 jaar thuis doe al vrijwillegerswerk maar wil graag mijn veld verruimen. Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Anita

  Aanbod van Anita

  Geplaatst door Anita
  Graag help ik andere mensen met hun problemen die zij in de digitale wereld kunnen tegenkomen. Ik wil mijn kennis uitbreiden en niet voor mijzelf houden. Koken is mijn grote hobby en ik vind dat ieder... Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  bespreekbaar Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik ben sinds 01.09.2019 met pensioen en wil graag vrijwilliger worden, mogelijk bij het leren van taal aan mensen die beter Nederlands willen leren en ik zag bij vrijwilligerswerk in Oosterhout staan ... Lees meer
 • Profielfoto van Riet

  Aanbod van Riet

  Geplaatst door Riet
  Hallo,ik ben Riet en zou graag iemand willen helpen die problemen heeft met de eenvoudige administratie. Ik heb in het verleden veel administratief werk gedaan en heb hier altijd veel plezier in gehad... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Omdat ik het belangrijk vind om wat voor andere mensen te betekenen, wil ik graag wat voor andere mensen doen. Lees meer
 • Profielfoto van Corne

  Aanbod van Corne

  Geplaatst door Corne
  Hoi ik ben corne en ik zou graag als terreinknecht bij een voetbalclub,hockey club aan de slagroom willen heb 8 jaar ervaring ik doe dit graag voor de sociale contacten Lees meer
 • Profielfoto van Loïs

  Aanbod van Loïs

  Geplaatst door Loïs
  Ik zit in het eerste jaar van de studie Social work op de Avans in Breda. Het lijkt me interessant om al wat ervaring op te doen. Voor school moet ik 80 uur vrijwilligerswerk aftekenen, het lijkt me i... Lees meer
 • Profielfoto van Marjon

  Aanbod van Marjon

  Geplaatst door Marjon
  Eenzaamheid van mijn vader. Ik zoek voor hem wat vrijwilligerswerk. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.