Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Graag zou ik iets voor een ander willen doen om onder de mensen te komen. Ik zit thuis omdat ik 3 jaar geleden mijn enkel heb gebroken en nog steeds niet goed lopen en daarom verveel ik me en zou ik g... Lees meer
 • Profielfoto van Mitchell

  Aanbod van Mitchell

  Geplaatst door Mitchell
  Ik ben mitchell, 25 jaar oud en ik werk momenteel in de sales. Ik ben een sociaal persoon en ik vind het fijn om een ander te helpen die de hulp goed kan gebruiken. Ook ben ik een echte dierenvriend ?... Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Hallo, Ik ben Bert. Ben reeds 20 jaar als vrijwilliger aan het werk in Oosterhout. Vind het prettig om mij nuttig te maken. Gewerkt als penningmeester bij Terre des hommes, Zonnebloem en de Rubenshof.... Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  mijn is Erik 49 jaar ben reeds vrijwilliger chauffeur bij zorgboerderij levensvreugde ,over enkele weken stopt mijn intensieve therapie (MBT) en ben opzoek naar meer dagbesteding. zit momenteel in de... Lees meer
 • Profielfoto van Yula

  Aanbod van Yula

  Geplaatst door Yula
  Mijn naam is Yula (19). Ik ben 1e jaars student op Avans hogeschool, aan de opleiding Social work. Hiervoor zoek ik leuk vrijwilligerswerk dat aansluit op mijn opleiding. Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  altijd bereid voor een klus

  Geplaatst door Jan
  ik ben nog al handig aangelegd en oplossing gericht. Probeer altijd een oplossing te vinden. Ben ook wel handig met computer en ook daar oplossing gericht. Op elektronica, stopcontacten, hang en sl... Lees meer
 • Profielfoto van Puck

  Aanbod van Puck

  Geplaatst door Puck
  Ik heb naast mijn studie wat extra tijd om handen en zou graag wat voor een ander willen betekenen. Door de hulp aan een ander, hoop ik de wereld voor een ander een beetje makkelijker en kleurrijker t... Lees meer
 • Profielfoto van Aart

  Aanbod van Aart

  Geplaatst door Aart
  Ik vind het belangrijk dat mensen aandacht krijgen, niet vergeten worden. Ik heb tijd om, in overleg, ANWB maatje te worden. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  verzorging van dieren, om te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Sylvia

  Aanbod van Sylvia

  Geplaatst door Sylvia
  Ik heb ruim 6,5 jaar ervaring met het trainen van asielhonden en heb daarnaast zelf altijd huisdieren gehad (katten, vogels). Omdat ik zelf geen hond kan nemen (ik werk 4 dagen per week) help ik mense... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.