Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ruud

  Bestelbus te huur met chauffeur

  Geplaatst door Ruud namens Stichting Buurtwerk Pannehoef
  Bij Buurthuis Pannehoef in Kaatsheuvel kunnen mensen uit de omgeving een beroep doen op ons busje met chauffeur voor het vervoer van bijvoorbeeld kleine meubelen, een koelkast, of apparaten van vergel... Lees meer
 • Profielfoto van Wim

  Formulieren Brigade KDC

  Geplaatst door Wim namens Klussen en Diensten Centrale
  De Klussen en Diensten Centrale kan u helpen bij het invullen van formulieren. Voor veel mensen is het lastig om formulieren in te vullen. De Formulieren Brigade van KDC staat dan voor u klaar. Bij i... Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Judith

  Aanbod van Judith

  Geplaatst door Judith
  Ik wil graag nuttig en zinvol werk doen nu ik door de Corona zonder werk ben komen te zitten. Ik zou mij graag aanmelden voor de maaltijden in de Slotjesveste. Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Buddyhulp is BelBuddy project gestart

  Geplaatst door Henk
  De luisterende oren van BelBuddy's bieden steun Normaal gesproken gaan de honderd Buddy's van Buddyhulp bij hun cliënten langs voor een gesprek en een steuntje in de rug. Vanwege de coronamaatregelen... Lees meer
 • Profielfoto van Edith

  Aanbod van Edith

  Geplaatst door Edith
  Ik ben geïnteresseerd om vrijwilligerswerk te doen als Taalmaatje. Lees meer
 • Profielfoto van Megan

  Aanbod van Megan

  Geplaatst door Megan
  I have always loved helping others. I love spreading joy and happiness and doing something selfless for others. I am also hoping to get to know more people in the community and practice my Dutch. I ha... Lees meer
 • Profielfoto van José

  Wil jij ook rummikubben?

  Geplaatst door José
  Hallo! Zin om een keer per week met mij te rummikubben? Laten we dan kennismaken en zien of we een klik hebben. Ik heb sinds mijn jeugd een hersenbeschadiging en heb daardoor beperkingen. Het gaat op ... Lees meer
 • Profielfoto van Ries

  Aanbod van Ries

  Geplaatst door Ries
  Ik wil graag andere mensen helpen en ondersteunen en zelf ook van die andere mensen leren. Lees meer
 • Profielfoto van Ihsan

  Aanbod van Ihsan

  Geplaatst door Ihsan
  Ik ben jarenlang vrijwilliger en hou ervan om mensen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Ben de laatste 21 jaar werkzaam geweest als inkoper. omdat ik nu even geen werk heb wil ik graag mijn vrije tijd benutten als vrijwilliger. Het regelen ,organiseren en coordineren vind ik erg leuk .... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.