Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Manda

  Aanbod van Manda

  Geplaatst door Manda
  Hallo, ik ben Manda. Graag zou ik voor een paar uur per week mensen willen helpen Nederlands te leren spreken/schrijven. Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  muziekmiddag, dansmiddag, samen dansen in zorgcentrum

  Geplaatst door Frans
  Wij zijn een stijldansclub en verzorgen reeds enkele jaren muziek en dansmiddagen in zorgcentra door het hele land. Het is gratis, alleen autokosten. Wij komen met enkele leden van de dansclub, plaats... Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  Ik heb altijd in de zorg gewerkt. Ben nu met pensioen en wil graag anderen helpen. Ben getrouwd en woon in Kaatsheuvel. Aanbod geldt voor 0416. Lees meer
 • Profielfoto van Milou

  Aanbod van Milou

  Geplaatst door Milou
  Naast mijn studie heb ik altijd extra-curriculaire activiteiten gedaan, zoals studenten vertegenwoordigen, een studentenvereniging draaiende houden, maar ook als vrijwilliger bij Jeugdpret in Kaatsheu... Lees meer
 • Profielfoto van Natasja

  Aanbod van Natasja

  Geplaatst door Natasja
  Hoi ik ben Natasja 46 ik ben opzoek naar een maatje die mij wil helpen met oefenen buiten met lopen ik heb een zware operatie gehad aan mijn benen moet op nieuwe leren lopen ik hoop dat iemand iets vi... Lees meer
 • Profielfoto van Tamara

  Aanbod van Tamara

  Geplaatst door Tamara
  Beschikbaar in overleg ,;;,;;,"; b bgfcbjcxghrs tyuv .bcbbvvnm vnncc Lees meer
 • Profielfoto van Tony

  Aanbod van tony

  Geplaatst door Tony
  in wil graag helpen in de tweede hands kledingwinkel, ik ben een actieve vrouw die altijd voor andere klaar wilt staan, ik ben sociaal en een vrolijk mens. Ik heb altijdf eigen bedrijven gehad ik bez... Lees meer
 • Profielfoto van Berit

  Aanbod van Berit

  Geplaatst door Berit
  Hoi! Ik ben Berit, 26 jaar en momenteel beschikbaar om ergens te kunnen helpen. Ik ben sociaal, goed met kinderen en wil graag iets kunnen betekenen voor anderen Lees meer
 • Profielfoto van Lieuwe

  Aanbod van Lieuwe

  Geplaatst door Lieuwe
  Ik heb vaker vrijwilligerswerk gedaan en dat gaf iedere keer een voldaan gevoel. Ik kan op vele vlakken onderstuenen, ik steek graag de handen uit de mouwen. Lees meer
 • Profielfoto van Ruud

  Bestelbus te huur met chauffeur

  Geplaatst door Ruud namens Stichting Buurtwerk Pannehoef
  Bij Buurthuis Pannehoef in Kaatsheuvel kunnen mensen uit de omgeving een beroep doen op ons busje met chauffeur voor het vervoer van bijvoorbeeld kleine meubelen, een koelkast, of apparaten van vergel... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.