Vrijwilligers op RKCvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  ik ben sinds korte tijd weduwnaar en wil graag mijn tijd nuttig en zinvol gaan besteden als vrijwilliger waarbij mijn interesse/voorkeur uitgaat naar vervoer maar kan wellicht ook iets anders zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Ik vind het fijn om iets voor een ander te kunnen doen. Ik ben een mensen mens en zorg graag. Dit uit zich al uit mijn werk. Ik werk met dementerenden met onbegrepen gedrag. Heerlijk. Koken vind ik le... Lees meer
 • Alle 1335 aanbieders bereiken? Plaats een vraag, dan kunnen we je e-matchen!

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  We zijn in december 2019 in Oosterhout komen wonen en via vrijwilligerswerk wil ik de mensen in Oosterhout beter leren kennen Lees meer
 • Profielfoto van Manita

  Aanbod van Manita

  Geplaatst door Manita
  Omdat ik de medemens graag wil helpen. Iemand blij maken is van belang voor mij . Lees meer
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  ik zou graag een luisterend oor willen bieden Lees meer
 • Profielfoto van Nora

  Aanbod van Nora

  Geplaatst door Nora
  Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ik heb veel vrije tijd in weekenden en wil dit graag aan iets goeds kunnen besteden. Lees meer
 • Profielfoto van Liz

  Aanbod van Liz

  Geplaatst door Liz
  Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging na het afstuderen van mijn Master. Ik wil deze vrije tijd graag gebruiken om met mijn kennis en kunnen mensen te helpen die dit nodig hebben en meer ... Lees meer
 • Profielfoto van Nicole

  Aanbod van Nicole

  Geplaatst door Nicole
  Goedemiddag, Door de gevolgen van het coronavirus, kan ik - tijdelijk - niet werken, omdat ik werkzaam ben bij een bedrijf dat afhankelijk is van de evenementensector. Ik weet niet of ik bij u aan... Lees meer
 • Profielfoto van David

  Aanbod van David

  Geplaatst door David
  Hallo iedereen, ik ben David en nu ongeveer 3 jaar ik woon in Oosterhout Nederland. ik ben op zoek naar iemand met mij praten, iets te gaan drinken en die mij de Nederlandse taal wil leren. Vriend o... Lees meer
 • Profielfoto van Helen

  Aanbod van Helen

  Geplaatst door Helen
  Graag maaltijden voor de lunch koken. In omgeving Den Bosch Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.